Complete Control

Complete Control is een cloud-gebaseerd systeem dat u het beheer geeft over uw contracten, verplichtingen en middelen.

 • Een overzicht van contracten zonder dat u hoeft te vertrouwen op afzonderlijke personen
 • Bekijk al uw toekomstige verplichtingen snel en eenvoudig
 • Ontvang meldingen over afloopdata, vernieuwingen, vervaldata, enz.
 • Het budgetteringsproces wordt veel gemakkelijker als u een volledig overzicht hebt over al uw contractgerelateerde cashflows
 • U kunt op elk moment bekijken wie apparatuur en middelen gebruikt
 • Het systeem genereert activarapporten die de werkelijke waarde en boekwaarde van uw middelen tonen
 • Importeer de gegevens eenvoudig in Excel en PowerPoint en exporteer ze eruit
 • Intuïtief systeem met eenvoudige administratie
 • 100% webgebaseerd SaaS-systeem – geen nieuwe infrastructuur nodig
 • Complete Control is verkrijgbaar in 5 talen.

 

Automatische meldingen

Nooit meer zoeken naar contracten!
Er wordt niets vergeten

 

Cloud-gebaseerd en gemakkelijk te gebruiken

Geen nieuwe infrastructuur nodig
Versleutelde, beveiligde communicatie

Enorme besparingen

Geen onnodige kosten meer
Verbeter het eindresultaat

Houd altijd de controle in handen

Vereenvoudig het werk voor uw medewerkers en uw CFO!

Voor grote en kleine bedrijven

Complete Control is geschikt voor bedrijven met 20 tot 10.000 medewerkers. Het werkt met een standaardsysteem dat aan de meeste behoeften voldoet. Als u een systeem nodig hebt dat uitgebreider of geavanceerder is, kunnen wij het voor u aanpassen door specialistische modules toe te voegen, zodat u precies krijgt wat u nodig hebt. Klik op de pictogrammen hieronder voor extra functies die worden geboden door de diverse modules.

Huur

Of een eigendom nu uw bezit is of wordt gehuurd, het is moeilijk om te beheren en er gaan vaak grote bedragen om. Met de module Huur zorgt u ervoor dat u een volledig overzicht hebt over alle huurcontracten en huurtermijnen die zijn gekoppeld aan de eigendommen van uw bedrijf.

De module verzamelt alle eindjes die te maken hebben met huurcontracten, prijsaanpassingen, de eigendomsvoorwaarden, debiteuren- en crediteurenrekeningen. En hij herinnert u aan elke deadline, waardoor u de volledige controle krijgt over opzegtermijnen en andere optionele data. Vervaldata, prijsaanpassingen, periodiek onderhoud en contracturen worden in de gaten gehouden en op de afgesproken tijden worden meldingen verzonden.

Activa

De module Activa biedt een overzicht van alle apparatuur die door uw bedrijf wordt gebruikt. Met een paar tikken op uw toetsenbord hebt u een overzicht van alle activa, in andere woorden een complete inventaris van uw bedrijf.

U kunt zien wat voor soort apparatuur wordt gebruikt door afzonderlijke medewerkers, uitvinden of hun apparatuur binnenkort aan vervanging toe is en de onderhoudsgeschiedenis van uw activa bekijken. De modulen omvatten overzichten van IT, kunst, voertuigen en andere dure items, inclusief aanschafmethode, artiest, waarderingsdatum, locatie, verantwoordelijke persoon, enz.

Extra meldingen

In het gedeelte Extra meldingen kunt u automatische meldingen aanpassen. Proactieve meldingen zijn een hoeksteen van Complete Control’s standaardsysteem, maar deze module geeft u nog geavanceerdere meldingsconfiguraties.

Het kan u meldingen geven van elk soort contract en verplichting, en uw medewerkers, middelen, indices, projecten enz. voor u bijhouden. Bijvoorbeeld of een medewerker jarig is of een jubileum heeft, en of hun kwalificaties (licenties, cursussen, certificaten) binnenkort verlopen. Met andere woorden, elke mogelijke deadline waarover een bedrijf graag automatische meldingen ontvangt.

 

Integratie / Prijsstelling

De module Integratie verzorgt contractprijsaanpassingen en is volledig geïntegreerd met nationale indices. Dat betekent dat u uw onkosten en inkomsten veel nauwkeuriger kunt plannen.

De tabellen zijn afkomstig van de officiële nationale statistieken voor indices. Met deze functie kunt u tijd besparen en krijgt u perfecte factureringsgegevens. De module stelt prijzen automatisch bij in overeenstemming met de gespecificeerde indices en als u dat wilt, kunt u zelfs meldingen ontvangen over wijzigingen in de prijsindex. De module is inclusief rapporten in Excel van alle geplande en historische wijzigingen.

 

HR/ Vaardigheden

De module systematiseert HR-documenten en -contracten en biedt meldingen als kwalificaties op het punt staan te verlopen, meldingen over ziekteverzuim, beoordelingsgesprekken en andere deadlines.

De module HR/Kwalificaties biedt een duidelijk en eenvoudig overzicht van alle certificaten die op het punt staan te verlopen, kwalificaties die nodig zijn voor een bepaalde functie, foto’s van medewerkers, unieke zoekhulpmiddelen voor kwalificaties binnen het bedrijf, CV-exporten met een optie welke informatie moet worden opgenomen, bestandsbijlagen voor medewerkers, enz.

Projectmanagement

Met de module Projecten kunt u projecten efficiënter beheren, doordat het u in staat stelt medewerkers en middelen parallel in uw planning op te nemen.

Met de module kunt u medewerkers en middelen toewijzen aan het door u gekozen project met realtime statussen waarin u kunt zien of een persoon of eenheid beschikbaar is. Hij biedt ook een helder overzicht van de kosten en inkomsten van een project en een medewerkersgeschiedenis die eerdere projecten waarbij een medewerker betrokken was, laat zien.

Documentencentrum

De module Documentencentrum geeft u een perfect overzicht van belangrijke documentatie. U kunt bestandsbijlagen uploaden naar een mappenstructuur, mappen delen met bepaalde mensen, lees- en schrijfrechten toekennen voor bepaalde periodes, enz.

Documenten die geschikt zijn voor gebruik met het programma zijn bijvoorbeeld notulen van vergaderingen, bestuursdocumenten, plannen en beveiligingstekeningen.

Transacties

De module Transacties is een uniek hulpmiddel waarmee u de contracten van uw bedrijf proactief kunt beheren. Met de module kunt u alle kosten die verbonden zijn aan contracten en verplichtingen naar behoefte splitsen en systematiseren.

U kunt kosten opsplitsen per afdeling/bedrijf of in lijn met het rekeningschema van uw bedrijf, meerdere transactiecategorieën definiëren die passen bij uw behoeften, periodieke wijzigingen instellen bij bedragen, de valuta van een contract bepalen, enz. Rapporten kunnen worden gemaakt in Excel- of PDF-opmaak en de rapportfunctie heeft excellente zoekopties.

Valuta

Valuta is een functie die we kunnen activeren als u die nodig hebt. Hij is handig als uw bedrijf contracten heeft in verschillende valuta. 

Complete Control wordt dagelijks gesynchroniseerd met Norges Bank, wat betekent dat u accurate financiële rapportages kunt genereren over contracten en transacties in de gewenste valuta en in convertibele samenvattingen.

Labels

Labels is een functie die wij kunnen activeren, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Hij maakt het gemakkelijk voor u om contracten, middelen, personeel, projecten, enz. te labellen. 

U kunt labellen met kleuren of teksten, afhankelijk van wat u nodig hebt.

Een van de belangrijkste voordelen van Complete Control is de mogelijkheid om contracten en verplichtingen te beheren, zonder dat u daarvoor op afzonderlijke mensen hoeft te vertrouwen. Contracten namens een bedrijf worden vaak getekend op verschillende niveaus en door verschillende mensen. Er is niet veel personeel voor nodig om het moeilijk te maken het overzicht te behouden, vooral niet als de persoon die het contract tekende ziek is, een andere baan heeft gevonden of het bedrijf heeft verlaten.

Weet u het antwoord?

9 van de 10 bedrijven in Noorwegen kunnen deze vragen niet beantwoorden.

 • In precies hoeveel contracten is uw bedrijf partner?
 • Wat zijn de resterende verplichtingen van deze contracten?
 • Hoe lang lopen de contracten?
 • Wanneer moet u het contract opzeggen als u het niet wilt verlengen?
 • Wat is de uitgaande kasstroom voor de contracten van het bedrijf in de komende 12 maanden?
 • Zijn er procedures voor als iemand het bedrijf verlaat?
 • Kunt u gemakkelijk de waarde en het serienummer geven van IT-apparatuur die is zoekgeraakt, gestolen of op een verkeerde plaats is gezet?

Als dit geldt voor uw bedrijf, is het waarschijnlijk een goed idee om een overzicht te maken!

Hebt u vragen over onze producten?

Bel ons op +47 815 66 355

... of vul onderstaande vakken in. Een van onze behulpzame adviseurs neemt binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend gesprek