Voeg miljoenen to aan uw eindcijfers – denk aan de prijsindex!

Veel overeenkomsten en contracten met een looptijd van 3-5 jaar of meer bevatten een clausule over jaarlijkse prijsaanpassing in relatie met de prijsindex. 

Het doel is uiteraard om het effect van inflatie te neutraliseren, en dergelijke clausules zijn over het algemeen standaard en acceptabel voor de meeste klanten. Wat in de werkelijkheid echter vaak gebeurt, is dat veel organisaties vergeten zulke aanpassingen te doen. De meeste mensen hebben een drukke baan, en de mensen die hier ooit verantwoordelijk voor waren hebben misschien een andere baan gekregen of hebben uw bedrijf verlaten. Soms vergeten mensen om dergelijke aanpassingen vroegtijdig uit te voeren en soms weten mensen niet hoe ze ze correct moeten uitvoeren. En wat het belangrijkst is, mensen stellen de prijzen niet bij in hun ERP-/factureringssysteem.

Complete Control’s module Integratie verzorgt contractprijsaanpassingen en is volledig geïntegreerd met Statistics Norway. Het zorgt ervoor dat u nooit een belangrijke inkomstenbron misloopt die al is ingebouwd in uw klantcontracten.